9

Ubekvem sne

Det sner fortsat udenfor og der meldes om problemer i alle hjørner af regionen. Ingen kommer nemt frem i verden i disse dage og det meste af landet er ved at være berørt af vejret.

Vi er vilde med sneen, men…

Det sner fortsat og ufortrødent

Vi sidder stadig indenfor i varmen og hygger os. Vi er endnu ikke trætte af, at det ikke er muligt at foretage sig noget. Vores ferie blev helt anderledes end vi havde tænkt, men det gør ingenting. Den gør os godt.

Vi er vilde med sneen, men…

VÃ¥de ruder og vand fra loftet

Ruderne er efterhånden umulige at se ret meget ud af og jeg bor i et gammelt hus, som har mange, underlige huller under taget, som giver adgang for fygesne. Det er sket nu og forude venter et par timer på loftet, hvor vi skal have tjekket alle kroge for små, ubekvemme snebunker, som er i gang med at smelte og derfor lige nu har besluttet sig for, at løbe gennem loftet og ned i køkkenet, hvor jeg sidder.

Jeg gider ikke, men på den anden side er det en mulighed for en aktiv indsats i forhold til vejrliget, så jeg må vel hellere. Jeg gør det lige om en pind eller to…

Red Light Special

Det går så langsomt, at det næsten gør ondt i kindtænderne, men jeg fortsætter stædigt for det er trods alt kun en hat og ikke noget, som kræver uendelig indsats. Fandeme!

Du vil sikkert også kunne lide