15

Hjernenedsmeltning

Aftenen er brugt i godt selskab og med temperamentsudfald over egen dumhed.

Red Light SpecialJeg strikker mønster for første gang i mindst 10 år og min hjerne er i mellemtiden brændt sammen, så jeg har pillet op og strikket om så mange gange, at jeg er langt fra sikker på, at dette strikketøj nogensinde bliver færdigt.

Jeg strikker Red Light Special, fordi den er forfærdelig smuk og imens underholder Bertelsen. Jeg strides med farverne alt imens jeg lytter til en snak om kunst. Om lidt opgiver jeg. Jeg gider ikke mere og snupper måske i stedet kludetæppet, for det passer så vældig fint til Vores Værste År, som kommer om et øjeblik. Al Bundy og en hæklenål er forenelige.

Jeg kan konstatere, at sneen endnu ikke er begyndt at falde heroppe, men de fastholder, at den kommer i løbet af natten og vil gøre det endnu mere umuligt, at komme udenfor en dør i morgen.

Det sidste passer mig fint. Jeg befinder mig godt indendøre, med kaffekoppen indenfor rækkevidde. Når jeg ikke gider mere, kan jeg forsøge mig med at trække Oskar udenfor til en aftenluftning. Det sidste skal nok byde på tilstrækkelig med udfordringer for denne aften.

Du vil sikkert også kunne lide