18

Ferie, hvad nu?

Min sommerferie er blevet godkendt. Vi er klar til at begynde at planlægge. Vi er i vildrede og seje til at beslutte. Det er ikke fordi vi er i tvivl om, at lavendelmarker ville gøre godt, men…

Lavendelmarker

De lavendelmarker så vi med Alexander på bagsædet. De lavendelmarker er drukket med en hel familie. Ikke en amputeret af slagsen.

Stort set hver eneste år siden Alexander blev født, er vi taget til Provence. Der har ikke været meget slinger i vores vals, for vi elsker lyden af cikader, duften af lavendel og vild rosmarin, som vokser overalt, hvor man kommer frem.

Lavendler i snorlige rækker

Alexander har siddet på bagsædet og med mellemrum jublet over, at vi er af sted. Han har været optaget af alt vi passerede og han er blevet fyldt med oplevelser, vitaminer og god is, inden vi vendte og kørte hjemad mod Danmark igen.

Han har altid været en del af hvert eneste sekund i Frankrig og det vil han jo ikke blive i år. Vi vil til gengæld gense alle de steder, hvor han var med. Jeg tror, at vi er i tvivl om huden er for tynd. Måske er den.

Vinmarker

Vi vender tilbage. Det er sikkert. Vi kan slet ikke undvære, men måske er det i år en god idé, at kigge andre steder. Måske skal vi flytte os en smule. Tage de nye briller på og lade horisonten blive en anelse bredere.

Måske ender det med, at vi alligevel satser og sætter kursen mod Provence. Vi er bare lidt seje til at tage beslutningen og det er der masser af gode grunde til. Det er i orden. Ingen af os har travlt denne gang.

Du vil sikkert også kunne lide