9

Ugestart

Stormen var mild mod Nordjylland. Det var passende efter den sidste omgang sne, men derfor er der stadig langt til foråret, når man kigger ud af vinduet. Himlen er en god blanding af blå, grå og meget grå. Blæsten går stadig frisk over Limfjordens vande og vinden er bidende kold, men når dagen byder på indendørs sysler går det an.

Jeg byder vinteren trods. Jeg gider ikke mere. Jeg vil have forår. Om et øjeblik skal vejret være, så jeg skal ud at klippe lavendlerne ned i ankelhøjde, så de kan vokse sig stor og smukke til den lange sommer, jeg regner med er på vej.

Snart skal de klippes

Indtil den tid kommer, kan jeg slå mig til tåls med en sol, som skinner ind gennem vinduerne. En sol, som giver energi og ikke alt det grå, som dræner. Sådan er det for øjeblikket, hvor solen er temmelig langt væk og udsigten til udelivet er blevet væk.

Dagen byder heldigvis på en tur til Århus. Med i bilen er en god kollega, så det skal nok blive hyggeligt og inden har jeg nået morgenkaffen i stille ro, for resten af familien sover stadig.

Her er stille, men kun et øjeblik endnu, for dagen skal også til at starte for resten af husholdningen. Jeg vil starte med at vække Oline blidt og stille. Bagefter kommer turen til manden i huset. Han kan få et kys, for det er mandag og så trænger man.

Ha’ en skøn mandag derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide