7

Det er også Århus

I Århus var et herrens vejr, som ikke levnede megen lyst til at fouragere udendørs. Det gjorde tiden nu heller ikke, så det blev kun til indendørs aktivitet denne dag.

Føj for pokker

Jeg har siddet i møde hele dagen. Som sædvanlig er vores dagsorden for lang og ordene for mange, men det er ved at være hverdagskost, så der var ingen overraskelser i det faktum, at tiden rendte alt for stærkt og vi ikke nåede omkring alt det, som vi havde planlagt. Det sker sikkert aldrig, men det vi når, det gør vi godt.

D for dame!

D står for dame, så jeg føler mig helt voksen, når jeg møder sådan et svunget D med tilladelse til at anvende de tilstødende lokaler. Der er dog ikke meget feminint over rummet, når man træder indenfor. Der er hvide fliser og ikke meget andet.

Det skulle da lige være skiltene, som nok kan fostre en fantasi eller to…

Tandlægeknage

Har du problemer med at få afsat tandlægen, kan jeg betro dig, at der hænger kroge beregnet til netop dette, nede i Jægergårdsgade i Århus. Hæng din tandlæge til side. Nemt og bekvemt og med skiltet lige til at finde igen, når du får brug for ham en anden gang.

Eller måske hed tandlægen Karsten og kørte i rød sportsvogn med det afblegede hår klædeligt tilbagestrøget, når han altså ikke lige borede i kindtænder inde på klinikken i Århus.

Eller måske…

Asketallerken

Ude på gangen står det værste jeg ved. En asketallerken. Der er grunde nok til at holde op med at ryge, men denne her installation er bestemt en af dem. Det er grimt, uappetitligt og trist.

Så er det godt at returnere til gaden, trække vejret godt igennem og vende snuden mod hjemmet igen. I mellemtiden var solen forøvrigt begyndt at skinne. Det gjorde den hele vejen til Aalborg og det gør den endnu. Uhm…

Du vil sikkert også kunne lide