15

Tungt, men godt

Åh, som hjerter kan gøre ondt og godt på én gang…

Jeg var forøvrigt inde forbi Alexander i går. Jeg pyntede til påske derinde. Nu har han et får og nogle påskeæg på graven…

Oline tog med et par veninder ud for at shoppe i går. Bagefter endte det med en overnatning ved yndlingsveninden. Hun er først vendt hjem denne eftermiddag og for et øjeblik siden fortalte hun, at hun inde i byen havde købt tingene til Alexander, for siden at gå tværs gennem byen med veninderne, for at komme op forbi Alexanders gravsted, for at pynte op.

Jeg er tyndhudet i disse dage. Jeg savner ham så frygteligt.

Hun gjorde mig så glad, så mit hjerte næsten skulle briste. Min store, dejlige datter og tunge, varme tårer. Det gør så ondt at elske, men jeg ville ikke være foruden.

Du vil sikkert også kunne lide