9

Ellas anemone

I aften har min familie og jeg haft det skønt. Vi har været hjemme hos Ella og hendes skønne familie. Vi har spist pragtfuld mad, grinet os til mavepiner og spillet Bezzerwizzer.

Ella og jeg siger ikke, hvem der vandt, men deres forbogstaver er E og L ;-)

Ellas anemone

I Ellas have står små anemonemænd og -koner. Der står også italiensk ingefær. Det gjorde der i hvert fald, til jeg tog en styrtdyk ned i det. Malou strøg forbi mig, da jeg sad på hug og gjorde verden usikker. Så væltede jeg. Lige durk ned i ingefærens brogede blade.

Godt de har mere end én visk i haven.

Hvor har jeg dog haft det dejligt. Jeg sidder tilbage med følelsen af, altid at have haft Ella og hendes dejlige familie i mit liv. Det er jo løgn, men sådan vedbliver det til gengæld med at være resten af det, som er tilbage, hvis jeg får lov til at bestemme.

Jeg går i seng med glædesbobler i maven. På onsdag tager Ella og jeg på udflugt igen. Det kan kun blive sjovt.

Du vil sikkert også kunne lide