37

Færdiiiiiig!

Oline er stået op. Solen står lige ind i ansigtet på hende hele morgenen, men det generer hende ikke det mindste. Hun kan sove igennem, kan hun.

Hun flyttede sig fra sengen for et øjeblik siden og så var det med at være hurtig. Jeg fik redt sengen, så jeg kunne få billeder af tæppet, nu det er færdigt.

Så blev vi færdige

Det er nydeligt og giver kulør til værelset, som ellers er lidt fersk, men det er efter den unge dames eget ønske, så det blander jeg mig ikke i.

Og det passede

Tæppet passer perfekt og resultatet er blevet godt, så det har været arbejdet værd. Jeg er allerede godt i gang med det næste. Skidtet er vanedannende, men ufarligt for både den fysiske og mentale sundhed, så det går vel an.

Tæppet vejer 1276 gram og måler 140 x 200 cm. Der er udelukkende brugt rester fra lageret og der ville formentlig være tilstrækkeligt tilbage til endnu et tæppe, men denne gang er der indkøbt nyt til det næste. Resterne skal nok få ben at gå på.

Du kan finde opskriften lige her. Nemt, hyggeligt og sundt for min mentale habitus har det været, så det kan varmt anbefales.

Du vil sikkert også kunne lide