6

Praktiske gris

Mens vejret stadig var med mig, hentede jeg garnopvindingsremedierne frem af gemmerne og monterede det hele på kanten af bordet på terrassen. Det behagelige skal forenes med det nyttige…

Mens vejret var med mig

Nu er både nye indkøb og gamle travere vundet i de fineste nøgler og det hele er klart til at blive brugt, selvom det naturligvis ikke var med de tanker jeg gik i gang, her før jeg er færdig med det igangværende strikkeprojekt…

Jeg er nu temmelig lun på den petroleumsfarvede merinould, men den slags er da ikke tilstrækkeligt til at lokke mig i fordærv. Tror jeg. Nok.

En kurvfuld guld

En kurvfuld guld er båret indenfor. Bagefter er ærteblomsterne blevet behørigt pakket ind. Jeg fik alligevel kolde tæer og det skal ærteblomsterne da slet ikke have.

Kenneth stod på gårdspladsen og havde temmelig mange problemer med den lyskæde vi havde glemt i kastanjen derude, så jeg forbarmede mig og generede ham hele vejen igennem nedtagningen. Bagefter trak jeg indenfor, mens han gav lavendelhækken en trimning, så den snart er klar til blomstring hele sommeren igennem.

Nu dufter her dejligt at mad, som er klar om et øjeblik. Det passer. Jeg er hundesulten. Bagefter bager jeg lige chokoladekagen til i morgen. Hvis jeg gider.

Du vil sikkert også kunne lide