10

Mini Madsen aka Spunken aka…

I går efter arbejde var vi meget, meget heldige herhjemme. Faktisk var jeg heldig lidt før, for jeg udførte et benspænd på den smukke mor lige udenfor kontorets gadedør og fik derfor lejlighed til lige at lave et ansigt eller to til Mini Madsen, som Kenneth instinktivt måtte kalde søde, tænksomme Isaac, inden han og hans forældre endte hjemme i vores have.

Jeg forstår godt hvor Mini Madsen kom fra, for der er da visse ligheder på toppen og skægget er jo bare et spørgsmål om tid…

Sikke vi har hygget os. Isaac sov det meste af tiden, men når han lige var oppe at trække frisk luft, var han bare skøn. Og forbeholden, for mor og far er nu alligevel de bedste i verden. Man ser tydeligt hans mistænksomme iagttagelse af hende tossen med kameraet, men jeg endte nu med at få flere smil, så jeg var glad :-)

Det blev lidt sent inden jeg hoppede ind i Drømmeland™, men til gengæld lod jeg to og fem være lige og sov derfor til klokken 5.23, inden jeg igen slog øjnene op og var klar til en ny dag. Den er ankommet. Jeg er klar. Om et øjeblik tager jeg hul på de sidste timer inden weekenden.

Om en uge starter min ferie. Jeg er grundigt klar til både og.

Må fredag være rund og blød, hvor du er :-)

Du vil sikkert også kunne lide