6

Håndværkertorsdag

Morgenstund har ikke guld i mund. Her er gråt, tæt og ikke snerten af sol, men forude venter en hel dag i selskab med håndværkere, så der er alligevel noget, jeg kan glæde mig til. Jeg elsker at blive klog på håndværk. Teknikker og finesser kan gøre mig helt høj, hvis jeg er i dialog med et menneske, som er passioneret. Så bliver selve håndværket spændende, uanset hvilket et vi snakker om.

Sådan er det vel i grunden med alting. Passion gør spændende. Mennesker, som brænder, er spændende bekendtskaber og de elsker som regel mennesker, som spørger og er nysgerrige. Jeg burde kunne se frem til herligt selskab, for jeg er et frygteligt nysgerrigt menneske og ind imellem er det faktisk helt okay at være det. Sikke et held ;-)

Rigtig god torsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide