14

En snor, der tørrer er ikke en tørresnor

Efter en vidunderlig eftermiddag i ualmindelig godt selskab, hvor jeg slap for byturen, men i stedet sendte de to andre familiemedlemmer af sted, vender jeg mig ned mod havens nederste del og undrer mig, for hænger der ikke en snor?

En snor spændt tværs gennem haven…

Er det en snor?

Jeg står længe og undrer mig, indtil Kenneth pludselig dukker op mellem vores to stammer. Han går langs snoren. Frem og tilbage…

Er det en mand og hans snor?

Tålmodigt skridter han snoren af. Ikke én gang, men flere gange. Jeg undrer mig, indtil jeg får øje på penslen. Så ved jeg, hvad han laver. Han maler gummi. Jo, den er god nok. Han er ved at påføre gummi. Han er i gang med endnu et af sine projekter og denne gang involverer det gummi, pensel og tålmodighed. Nå ja… og tørvejr, men det har vi. Faktisk har vi det mest vidunderlige sommervejr, så morgenens klage hjalp tilsyneladende.

Tørresnor

Nu har jeg tyve meter tørresnor tværs gennem staudebedet. I hvert fald har jeg snor, som tørrer. Han er fuld af sjove idéer, ham Kenneth :-)

Du vil sikkert også kunne lide