6

Flittig dag

Ella og familie er lige taget hjem efter en dejlig dag. Den mandlige del af selskabet har været praktiske udenfor stort set hele dagen, men der var alt for få bare overkroppe…

Gyngestativet væltes

Måske var det forståeligt nok, når man ser på vejret, som viste sig at falde ud til min fordel, for der er blevet arbejdet igennem. De har slidt, for at holde varmen og jeg skal love for, at de har nået meget.

Hegnet er reddet, efter at have fået udtalt slagside. Gyngestativet er væltet og der mangler vel egentlig kun lidt “finpudsning” på hegnet nu. Det er til at overkomme alene, så nu er det pludselig ikke nogen uoverskuelig opgave længere.

Mens fædrene arbejdede lå døtrene inde i sækkereden og så Råzone, mens de indtog enorme mængder slik og med mellemrum kommenterede den ondskab, som piger også besidder. Ella sad i sofaen, med kig til deres hårtoppe, og hæklede løs, mens hun snakkede på kryds og tværs med henholdsvis pigerne og mig, der stod i køkkenet. Hun mulittaskede så det basker, men det så ikke ud til at genere hverken hende eller hendes hækletøj.

Siden nåede vi lige en tur omkring Rema 1000 og herefter en smut over med Ellas mellemste, som også havde slidt med hegnet denne eftermiddag. Nu inviterede han indenfor, så jeg kunne se hans lejlighed. Jeg tror han har en af Aalborgs bedste udsigter. Jeg var helt misundelig.

Da arbejdsdagen var slut, serverede jeg lammecurry og nybagte boller. De sagde, det smagte godt, men måske var de bare høflige.

Chokoladekage med jordbær

Nu står denne tallerken og frister lige foran mig. Jeg kan nok ikke lade den stå og det er ikke engang mig, som fortjener den, men Kenneth og Ole, som har været så flittige. Ole er her ikke og Kenneth er ved at besvime af træthed nede i sækkereden, så skulle jeg ikke lige…

Du vil sikkert også kunne lide