3

Overdrivelse

Med Ella på skulderen blev der kogt og rørt. Multitaske det kan jeg ind imellem, så verden blev lige vendt en halv omgang, med telefonrøret klemt inde mellem hagerne og en øm skulder, mens den anden arm snildt kunne hakke soltørrede tomater, finde græskarkerner og solsikkefrø frem af gemmerne og siden røre hele skidtet sammen til noget, som gerne skal ende som madbrød til aftenens menu.

Med Ella på skulderen

Portionen blev måske vel rigelig med tanke på de fyldte frysere, som på ingen måde er i stand til at rumme så meget som en brødkrumme mere. De er fyldt med lam og kalv og der kan ikke presses mere frys ud af dem, men så må Ella aftage, for det gik lidt stærk midt i kampens hede og skålen her er på størrelse med en storfamilies vaskebalje.

Om et øjeblik vil jeg overveje om ikke tomatsaucen kunne have fordel af at putre hele eftermiddagen i lykkelig forening med tonsvis af basilikum. Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide