7

Fredag kom an!

Inde i min stue står starten på den nye sofa. Båret ind i ly af natten, er den endt midt på gulvet, hvor den står og venter på resten af elementerne. Det bliver spændende. Jeg kan næsten ikke vente, men fredagen starter sagte med kaffe, god tid og ro. Vi trænger, så sådan bliver det.

Jeg skal på arbejde, men først til direktørtid, så der er masser af minutter at tage af. Kenneth starter med at tømme vognen for de ting, som ikke er sofa, så vi kan komme til. Imens drikker jeg en kop kaffe, nyder stilheden og det faktum, at det er fredag og weekenden venter lige om hjørnet. Den kommer belejligt. Jeg trænger, så jeg glæder mig.

Ugen har været fyldt med småopgaver, men et par af dem har trukket store veksler på mennesket Liselotte og det kan jeg godt mærke, nu hvor vi nærmer os enden på den. Jeg trænger til den tryghed og ro der ligger i at være hjemme, med familien puttet ind under mine vinger – eller mig puttet ind under deres. Vi kan vel skiftes. Det bliver godt, så fredag kom an.

Du vil sikkert også kunne lide