23

Loppejagt

Og hvorfor er der stadig regn med mellemrum og kolde tæer i guldsandalen? Det havde jeg da ikke bestilt, da jeg drog hjemmefra, efter alligevel at have lokket manden i fordærv…

Abbé Pierre fik besøg. Der lugtede af gamle, hengemte stuer og støv. Der var så mange grimme ting, at jeg blev helt forskrækket, men sådan er lopper.

Abbé Pierres Klunsere

Vi travede gennem dynger af gammelt tøj, husholdningsremedier, plader, puder, tæpper, malerier, støvsugere, medaljer og alt det andet, som befinder sig sådan et sted.

Et øjeblik, lige ved siden af tændstikssamlingen, troede Kenneth, at han havde fundet guld…

Abbé Pierres Klunsere

I en glasmontre lå gamle fyldepenne, men det viste sig at være ringe erstatninger for den han virkelig ønsker sig, så de fik lov at ligge.

Jeg fandt et dejligt uldtæppe, som nu er i vaskemaskinen og de yndigste, små og blåmønstrede skåle, som vil være helt vidunderlige at servere sommerens kolde supper i. Sammen med dem stod en skøn skål og en sauceskål i samme sommerlige mønster, men så sluttede det også her. Snart efter var vi på landevejen igen i retning sydpå.

Vi handlede i Nørresundby. Der gjorde jeg til gengæld et kup. Nu kan jeg slet ikke vente med at tage hul på denne her. Sikke jeg skal svælge.

Du vil sikkert også kunne lide