10

I det vilde hjørne

Dovenskab er ikke så tosset endda og der skal være plads til den, så vi bliver hjemme, for der kommer flere chancer for at rode og regere og egentlig gider resten af huset vist ikke et loppemarked i dag. Det er i orden med mig, at vi bliver hjemme. Der er nok at lave – også udenfor – men regnen falder tungt og minder mistænkeligt lidt om den sommer, som vist egentlig er startet.

Det blæser en smule oven i vandet fra oven, så det kræver snilde at lokke Oskar udenfor, men det lykkedes, for han vil alligevel ikke stå tilbage for mig, når jeg trækker derud. Vi runder haven hver formiddag og i dag er naturligvis ingen undtagelse. Vi var i hjørnet, som for øjeblikket får fred. Det kan ses.

Fredeligt hjørne

Der er ingen sirligt slået græsplæne, ingen anlagt have, men en frodighed ud over det almindelige, for skvalder, græsser og mælkebøtter har fået overtaget og man kildres i haserne, når man bevæger sig indenfor.

Lige nu sender mælkebøtterne repræsentanter ud i verden. For hvert vindpust hvirvles små faldskærme afsted ud i verden og sådan er det så. Om et øjeblik blomstrer skvalderkålen og der kan hentes skyer af hvide skærmblomster indenfor, hvis man gider.

Nogle kunne få stress af alt det ukrudt, men jeg kan lide det vilde og egentlig ville det passe mig fint, hvis skidtet fik lov til at stå, men om et øjeblik har det slugt min stol og den sidder man nu så godt i, når solen skinner og en god bog er indenfor rækkevidde, så vi må vist til det…

Du vil sikkert også kunne lide