6

Ah, det lykkedes at få stilletid…

Morgenen var stille, som jeg kan lide den. Jeg stod op, men det stadig var mørkt. Stearinlys og varm kaffe, stilhed og siden hen radio udgjorde min morgen, mens jeg stille nød, at jeg havde den for mig selv. Der er ikke meget morgenfriskt juhu over resten af familien i dag. Gudskelov. Jeg er vist ikke skabt til forlangender før engang efter ni, når jeg selv kan vælge.

Haven er rundet og dagens gave var denne overdådige Dahlia. Den er kæmpestor og farverig, så jeg næsten ikke ved, hvor den skal have plads, men lige nu står den på spisebordet og på trods af dets rimeligt imponerende størrelse, klarer den snildt at fylde det hele. I hvert fald visuelt. De blomster er imponerende flamboyante.

Om lidt vil jeg finde alt grejet frem, så der kan skrues en kage sammen. Det er ikke for tidligt.

Du vil sikkert også kunne lide