6

Bedring i sigte

Efter 6 timer i solen var min krop på vej til at forvandles til en sprængfarlig cocktail af hovedpine, væskemangel og overvældende træthed, så eftermiddagen er tilbragt på langs ude i skyggen.

Oline sluttede sig til mig sidst på eftermiddagen, så der er læst bøger i nogenlunde stilhed kun afbrudt af gode historier, som måtte fortælles. Vi kan ligge på hver sin bænk med udsigt til himlen og trækroner, så der er ikke meget at klage over.

Hyggelæsning

Havde jeg været friskere, var vi forduftet til Rødhus, for vejret har været til Vesterhav, sand mellem tæerne og sol på kroppen, men i stedet er der slugt historier af den gode slags, drukket vand i rigelige mængder, lakeret negle, leget med Oskar, spillet fodbold og ikke ret meget andet.

Fredag eftermiddag

Vi sidder stadig derude, under halvtaget midt i blomsterhavet og nyder, at sommeren har valgt at kigge forbi. Vi går ikke ind foreløbig, for sommerdufte pirrer næserne, solen luner stadig og jeg har det meget bedre efter en eftermiddag og aften, som ikke har budt på anstrengelser udover dem, der fremkommer, når man skal vende sider i en god bog. Det er lige til at holde til.

Du vil sikkert også kunne lide