8

Jeg glæder mig…

Med en morgentemperatur på 18 grader, er der vist ikke meget at være i tvivl om, for resten af dagens vedkommende.

Jeg skal tilbringe dagen i en have. Siddende udenfor skal jeg tolke frem til det vi kalder eftermiddag. Det bliver en sej omgang, men når det er slut ligger resten af dagen for mine fødder. Den skal tibringes på langs i haven. Jeg er helt sikker.

Morgenblomst

I morgen er hele dagen dedikeret et 25 års jubilæum. Femogtyve år er det siden jeg sprang ud som student. Den slags skal markeres, så vi er en gruppe mennesker, som de sidste måneder har brugt lidt tid på at stable en heldagsarrangement på benene.

Vi starter med en tur til Egholm. Jeg skal genkendes, genkende, forundres, grine, snakke ørerne af de fleste og lege. Jeg skal lege meget. Jeg skal have det sjovt. Jeg glæder mig, men først er der dagen i dag, som med sikkerhed bliver god, varm og sen. Den glæder jeg mig også til. Meget.

Ha’ en skøn dag ude i verden :-)

Du vil sikkert også kunne lide