11

Jeg klager ikke!

Som livet dog er godt og herligt. Oline har fået nyt spil og er nu optaget til langt op af dagen. Endda så optaget, at hun ikke kunne lokkes i svømmehallen af de andre, som nu sikkert boltrer sig intenst i vand og rutsjebaner.

Kenneth tager sig en velfortjent lur.

Jeg laver dette…

Sol, sol og atter sol

Side efter side glider ned, mens jeg sveder, hygger mig, drikker iskoldt og i det hele taget nyder, at sommeren tilsyneladende stadig gemmer sig lige oppe bag de skyer, som har holdt sig langt væk i nogle timer nu.

Når skyerne rammer

Når skyerne ind imellem rammer den plet, som jeg har indtaget som min, tager jeg førergreb på de stauder som bør plantes i dag.

Yngsteøglen kender sine lus på travet, så der er købt pinke fjervifter (Astilbe) til mig. De skal også i jorden, så vi kan nyde dem mange år frem i tiden, sammen med mynten, peberroden og de andre stauder, som er gravet op og transporteret til Gug af en kvinde, som ved hvor meget jeg elsker mit staudebed.

Det skal blive hyggeligt og jeg elsker, at sommeren kom forbi i dag.

Du vil sikkert også kunne lide