17

Overraskelser

Der var overraskelser med i går, da vores feriegæster ankom. Den største var mellemsteøglen, som nu er vokset mig over hovedet. Ikke med min gode vilje, men sådan er livet skruet sammen og ingen har vist nogensinde beskyldt mig for at være høj. Højst højrøvet.

Moderen kunne også overraske og så endda med disse helt og aldeles vidunderlige æg…

Overraskelser

Du tager bare noget filt…

Ja, den er god med hende. Ikke om jeg ville kunne, men jeg er helt og aldeles forelsket i disse overskårne æg, som hver især rummer overraskelser.

Hun kan noget med filt. Jeg har efterhånden fået tiltusket mig lidt af hvert fra hendes hånd og jeg elsker hver eneste ting. Jeg synes hun er et naturtalent. Hun burde sælge dem. Jeg ville købe mig fattig i æg med indlagte overraskelser. De er simpelthen skønne!

Du vil sikkert også kunne lide