9

Lørdagssysler

Kaffen står ved siden af mig og damper. Den gør godt, sådan en blæsende lørdag, hvor solen godt nok skinner, men varmen er fraværende.

Kaffe

Der er ikke stor lyst til udeliv, men vist egentlig en trang til indendørs sysler og så er det også i orden, for der er ikke noget, der haster. Jeg hygger mig med garnreolen, idéer til julegaver og i det hele taget lader jeg lysten styre dagens indhold.

Jeg snuppede et nøgle garn med i bilen i går, da vi skulle ned og hente lam. En Mini skulle på pindene, så et nøgle Duo kom med, selvom det ikke kan kaldes mit yndlingsgarn. Det er kradst og kedeligt at strikke med, men det bliver heldigvis smukkere efter en vask.

Mini

Jeg mangler 10 pinde på det første ærme. Herefter skal det andet strikkes og det kan ikke tage meget mere end ½ time, så kan den hæftes og vaskes og er klar til at varme et lille menneske i omgangskredsen.

Knapper skal findes og jeg er i gang…

Perlemor

En god handel resulterede for et stykke tid siden i, at jeg er lagerførende i diverse, smukke perlemorsknapper. Der er runde, enkle knapper, men der er også blomsterne og de frister, for de er så fine.

Sådan kan en formiddag snart få ben at gå på, for ting tager tid og jeg er ikke hurtig en lørdag, hvor jeg er færdig med indkøbene og i det hele taget ikke har noget, som venter på mig.

I garnreolen ligger også den blødeste mohair. Den får ikke lang lagertid, for Oline har fået øje på den.

Blødeste bløde

Måske den skal forvandles til nogle varme handsker senere, for der skal veksles med andet for øjeblikket, hvor jeg strikker på Kenneths Cobblestone. Den strikkes på pinde 4½ og det er lige i overkanten for mine hænder/fingre, så der er brug for pausefisk, som den lille Mini.

Pausefisk kunne vel egentlig også være støvsugning, oprydning og den slags, men jeg har weekend og gider ærlig talt ikke. Det er en luksus at kunne lade være.

Du vil sikkert også kunne lide