23

Fredagsgaver

Når posten kommer forbi med pakker fra Amazon, er det ligesom juleaften. Jeg elsker det. Kassen flåes op, for jeg har normalt glædet mig længe.

I dag nåede jeg knapt at glæde mig. Der gik ikke engang én uge, inden bøgerne landede her på matriklen, så det kan man da kalde hurtig ekspedition og forøvrigt er glæden ved det modtagne ikke mindre af den grund.

Sidst ankommet

Det er skønt at få nye bøger. Ikke de skønlitterære, for dem køber jeg sjældent over nettet, men bøgerne til nydelse for øjne og siden hænder, dem elsker jeg at få.

I dag var der inspiration til de lange vinteraftener i form af frihåndsbroderi og forskellige små syprojekter. Måske jeg og svigerinden, som kommer på søndag, ikke kan lade være med at eksperimentere allerede om nogle dage. Så er det også i orden.

Moleskineopfyldning

Der blev fyldt op med Moleskine. Jeg er ved at løbe tør, så der skulle nyt til og så endte jeg med at bestille et par kalendere også. En sort til Kenneth og en RØD til mig. Små og handy er de. Jeg tror vi bliver glade for dem.

Jeg kan huske for 25 år siden, da jeg forelskede mig i Moleskine. Dengang var de et sjældent bekendtskab. Man kunne købe dem nede hos Frahm-Hansen i Store Kongensgade, men ikke altid. Det var ikke en konstant, men mere sådan en sjælden gæst i butikken, så man skulle smutte ned forbi med mellemrum, for måske at finde en notesbog eller to, som lå og samlede støv på hylden. De gad ikke bestille dem hjem, for jeg var vist den eneste, som interesserede mig for skidtet.

I dag kan de bestilles over nettet. Nemt og bekvemt. Jeg kommer aldrig til at mangle en Moleskine mere medmindre Kenneth snart inddrager kortet ;-)

Du vil sikkert også kunne lide