3

Ren hygge

Nå men så…

At lave backup af computeren viste sig at være en umulig opgave, så jeg sidder med noget der ligner en jomfru, ren og (næsten) hvid og er i gang med at installere forfra. Jeg håber, at jeg huskede at gemme alt essentielt undervejs, men ingen ved noget som helst, før om en uges tid. Så er jeg formentlig ved at have været omkring alle de programmer og ting, som jeg normalt har fingrene i og kan efterfølgende skrige min frustration ud, ved konstateringen af manglerne.

Men Doktor Rask 1 og Doktor Rask 2 var i gang med at redde, hvad reddes kunne, tog Gitte og jeg til byen. Uha, som det var godt – og jeg gjorde et supergodt køb. To dejlige kjoler, som både kan bruges nu, men også senere på sæsonen – jeg er en lykkens pamjulefis og tilmed slæbte jeg endnu mere garn til huse, men sådan kan det altså nemt gå, når svigerinden lokker mig i fordærv.

Nu er der gang i kullene udenfor. Der skal grilles lam. Myntegeléen skal stå sin prøve. Jeg glæder mig og imens strikkes og hækles der på livet løs herhjemme. Vi hygger noget så skrækkeligt.

Du vil sikkert også kunne lide