3

Endnu en dejlig dag

Og der var aftensol og dejligt udenfor, så vi tilbragte resten af dagen og lidt af aftenen derude, for man skulle da være et skarn, hvis man ikke nyder sommeren, nu den er her.

Aftensol

Ind imellem løb jeg indenfor, fordi computeren skulle fodres med nye installationer, men mens det foregik, kunne jeg sagtens sidde i skyggen og strikke en pind eller flere. Det går dejligt friskt fremad med det stribede projekt og det ser ud til at ende med et resultat, jeg kommer til at elske.

Onklen grillede. Røg og damp stod om ørerne på ham og dermed også på os andre, men det var intet mod det flammehav han og Kenneth havde præsteret kort tid forinden. De har omtrent udryddet græsplænen nu, men så er der det mindre at slå…

Onkel Grill

Uanset alderen på dem, er det livsfarligt at stikke et par hankøn en flaske tændvæske og en lighter. Det SKAL ende i noget, der ligner et sankthansbål og det er mere held end forstand, når de slipper fra det uden brandsår eller vabler.

I dag gik det godt og siden skulle det vise sig, at anstrengelserne med grilloptændingen endte med en fantastisk lækker kalvesteg, så jeg klager vel i grunden ikke. Næste gang de skal tænde op, snupper jeg bare noget beroligende inden de går i gang.

I morgen er der atter en dag – og måske det er på tide, at jeg sover lidt lys sammen til den, men der var lige en computer, som gerne måtte ligne noget brugbart inden. Det gør den nu, så jeg vil finde dynen efter en dejlig dag – lad dem bare fortsætte.

Du vil sikkert også kunne lide