20

La Vie Boheme fyldt med kelim

Jeg er og har altid været vild med kelim og naturfarver. Jeg elsker det og har boet med det næsten hele mit voksne liv, men med perioder, hvor det simpelthen har været pakket væk, fordi jeg trængte til noget andet.

Da sommeren faldt på hæld og vi endelig kunne tage Feddet i brug, var det naturligt at lede efter kelim, for at skabe en stemning af boheme, afslapning og hygge. Det lykkedes uden at betale en formue, for det er jo sådan, at den slags er i høj kurs i disse år og derfor ikke sådan lige at få fingre i, men IKEA har et lille, smukt sortiment af pudebetræk, som gjorde forskellen og fik vores drøm til at gå i opfyldelse.

Siden har jeg ledt efter andre steder at hente smukke sager fra og jeg har fundet et dejligt sted i Haag. Langt væk, men bestemt ikke uopnåeligt. Vi er jo i Amsterdam med mellemrum og en lille omvej har aldrig afskrækket os. Jeg er i hvert fald frisk.

La Vie Boheme

Butikken hedder La Vie Boheme og den er smækfyldt med skønne kelim og andre fristelser. Prøv at tage et kig :-)

Du vil sikkert også kunne lide