29

Pas på…

– med hvad du ønsker dig. Du risikerer at få det.

Jeg ønskede mig en taske. Endnu en. Der er mange i mit skab. Jeg har vel sådan en rimelig forudsigelig feminin præference, så ingen overraskelser i den retning.

Nu havde jeg så set denne her taske, som på det nærmeste kunne gøre mig lykkelig. I hvert fald ville jeg komme tæt på med den på skulderen, så jeg ønskede og mere skulle der faktisk ikke til, så landede den på bordet foran mig. Bare fordi. Og mest af alt fordi jeg er så utroligt forkælet.

Hvad du ønsker…

Tasken er kæmpestor. Jeg gætter på 60 cm bred og samfulde 40 centimeter høj, så den er på størrelse med en god, stor weekendtaske. Sådan én er det jo ikke. Det er min hverdagstaske, med mulighed for at medbringe stort set ethvert stykke indbo jeg måtte ønske. Ikke at jeg ønsker det, men på forunderlig vis havner det meste alligevel i den taske.

I dag opdagede jeg, at jeg knapt kan slæbe den ud i bilen. Bedstemorkareten får slagside, når jeg sætter den på passagersædet og der skal immervæk noget til, når vi betænker, at jeg sidder på nabosædet, så en oprydning var på sin plads. Så langt, så godt, men hvad er det med mig og tasker? Der havner de mest utrolige ting nede i dem!

I dag fandt jeg to romaner, tre små tasker med diverse livsnødvendigheder, et overlevelseskit (plaster, renseservietter, forbinding m.m.), tre små og fire større Moleskine, to strikketøj, en banan, et æble, tre små pakker rosiner, to små poser studenterblanding (rosiner og nødder), to punge, et par sko, et strikkehæfte, to kalendere, et penalhus, to tørklæder, 3 par ørenringe – og så lige en ekstra taske og et indkøbsnet. Der er ikke noget at sige til slagsiden!

Taskeoprydning

Nu er der til gengæld ryddet op – og det skal da nok holde ugen ud…

Du vil sikkert også kunne lide