7

Formiddagsfryd

Om et øjeblik venter frisøren. Det er på tide. Jeg har ikke været der i snart tre måneder og ser efterhånden temmelig sjov ud. Jeg har nemlig krøller. Mange af dem. Åbenbart. Det er de viltre af slagsen, men min frisør har haft en ferie, som skulle afholdes og det ad flere omgange.

Normalt er jeg korthåret. Meget korthåret. Det er jeg ikke mere. Jeg er vel stadig korthåret i de flestes optik, men selv synes jeg nærmest det er langt. Det rører da nakken nu. Og alting.

Ny voks

Om et øjeblik vil jeg smutte ned til kvindesnak, grin og pjat. En hel formiddag kan vi garanteret få til at gå. Det er skønt, for det er bare mig og intet andet. Ingen gøremål ud over at sidde stille, læse magasiner og grine af og med damerne i salonen.

Jeg elsker mine besøg i det der er en unisexsalon, men så absolut på kvindernes betingelser. Jeg tror de elsker at være der, mændene, men de må acceptere, at det er kvinders liv, som er omdrejningspunktet for al snak derinde i verdenen af farver, shampoo, underliv, børn og tørrehjelme.

Forude venter hovedbundsmassage, varm kaffe, grin i overflod og sikkert også en god historie eller to. De plejer at være for mindst én af slagsen. Jeg glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide