19

En dejlig onsdag

Først var der frisøren og ren og uforfalsket nydelse i næsten 3 timer. Jeg er en af dem, som sidder med stribekalotten i LANG tid, inden håret får lige den farve, som tilfredsstiller Trine, min frisør. Imens serveres der te, kaffe, musik og snak om alt mellem himmel og jord. I dag var ingen undtagelse og der blev vendt emner som feriememoires, bageopskrifter, strikketeknikker og (som altid) underliv. Grint blev der også. Der er en let og herlig stemning dernede. Jeg læner mig bare tilbage og nyder, når jeg ikke lige selv byder ind med en løgnehistorie eller to.

Bagefter var der P&P, som ligger lige ved siden af. Derind måtte jeg lige, for at proviantere. Lidt ekstra bomuldsgarn måtte der med hjem og i den afdeling er de altså fine leverandører. I dag fik jeg oven i købet tilbud om at komme på listen, så jeg får direkte besked, når der er det halvårlige garnudsalg. “Jo tak”, sagde jeg og smed min emailadresse i grams, men sådan leger de ikke hos P&P, for de sender papirbrev ud til kunderne. “Ja, Søren håndskriver jo selv alle kuverterne”, kunne ekspedienten fortælle, “- og de er røde!”, så det er vældigt og allerede næste torsdag er der udsalg og efter sigende masser af bomuld på bud. Det kunne blive farligt og dyrt.

Imens jeg valgte farver, ringede jeg til Ella for jeg var grine- og kaffetørstig og jeg ved lige, hvor jeg kan få den lyst styret. Heldigvis var hun hjemme og gad godt mit besøg. Efter endt handel var det bare lige op ad Nørre Tranders Vej og så til venstre. Kaffen var næsten klar. Nyt strikketøj måtte jeg også lige have hul på, så sikke et held, at jeg havde bomuldsgarn i posevis og så gik snakken ellers.

Siden skal jeg love for, at tiden fik ben at gå på. Pludselig var klokken næsten 17 og jeg måtte hjemad, men inden fik jeg en hortensia fra haven. Det ligner næsten en tanke…

Det ligner en tanke…

Dagen er brugt lige som den skulle. I godt selskab med grin og snak. Om et øjeblik skal der vist laves en smule aftensmad og så er der jo sofaen.

Du vil sikkert også kunne lide