3

Optankning

Det gik en smule galt, da jeg kom hjem. Ikke galt i den forstand, at det kostede menneskeliv, førerlighed for noget levende eller andet, som eksempelvis materiel skade. Bare sådan, at jeg endte inde på sengen i eftermiddagssolen. Der var lige en stråle, som lokkede i fordærv.

Uha, som det var hyggeligt

Liggende der på sengen opdagede jeg, at der var Ally og så var den tid formøblet, men ikke om dagen skulle ende med, at jeg ikke nåede det planlagte. Jeg ville i Textil Centret inde ved Karolinelund.

Ofte er jeg kørt forbi og har tænkt, at der godt kunne gemme sig en guldgrube derinde, så jeg fattede rattet og kørte ind til centrum, kun for at blive skuffet. Der var ikke noget af det, jeg havde drømt om, men nu var jeg opsat på at få hentet lidt stof, så der var beskæftigelse til weekenden, så jeg vendte bilen og kørte mod City Syd, hvor Stof & Stil ligger. Der var mange mennesker derude, men heldigvis ikke i stofbutikken, som jeg omtrent havde for mig selv.

Tekstilerne

Jeg fandt, hvad jeg søgte. Nu er der tanket op på den front.

Aftenen er stadig ung. Jeg har en symaskine, et par idéer og masser af tid. Måske jeg gider…

Du vil sikkert også kunne lide