11

Vi tester kaosteorien

Der er kaos herhjemme. Der er mere end ét igangværende ombygnings- eller renoveringsprojekt ligesom Kenneth er i færd med at flytte størstedelen af sit garnlager, så hjemmet ligner ikke helt det, jeg trives i.

Jeg slukker ildebrande. Også i dag.

Jeg holder ud. Jeg kommenterer ikke på hastigheder, planlægning eller udførelse. Jeg er stille for en femmer. For enden venter nemlig lyst og nymalet gæsteværelse med eget bad. Det glæder jeg mig voldsomt til at kunne tilbyde, for vi har immervæk trehundrede kvadratmeter at boltre os på, så det burde sådan set for længst være etableret, men sådan ser virkeligheden ikke ud. Man bruger, hvad man har.

Der er bestilt nyt tæppe. Der er snart malet. Om et øjeblik kan jeg bede Oline og Greg om at gå i krig med badeværelset deroppe og det vil så betyde, at jeg kan generobre min stue, som lige nu er fyldt op med alle de ting, som lige måtte flyttes ud, når andet skulle flyttes ind og sådan får puslespillet med at få plads og albuerum mit hjem til at ligne noget, der er løgn.

Spørg mig lige, om jeg glæder mig, til det er færdigt.

Du vil sikkert også kunne lide