14

Pandekager og kamgarn

To stakke pandekager, en liter vanilleis og et tv til fri afbenyttelse og der er ro i stuen, men det holdt hårdt at få liv i de unge mennesker, som fik lov til at snue til klokken 11.30. Nu er de oppe og jeg har som sagt fået tjansen med at sørge for noget, som med meget god vilje kan kaldes frokost, nemlig de tykke, små morgenpandekager, som glider ned uden nogen form for problemer inde ved siden af.

Mens jeg stod over panden, ankom kamgarnet jeg bestilte i sidste uge endelig…

Garn til sjov!

På bordet står næsten to kilo, så der skulle være rigeligt at kaste sig over.

Garnet var på tilbud, så her er rigeligt til to vintersweatre for en pris, som ikke er i nærheden af det jeg skulle betale for en enkelt under normale omstændigheder. Et godt køb, synes jeg. Kvaliteten er som altid i orden og garnet bliver garanteret en fryd at strikke med.

Jeg har en idé, som lige skal vendes et par gange, men måske ender det som en sweater til mig selv. En ribsweater med raglanærmer og åben hals, men lad os nu se. I første omgang skal der fintænkes, for jeg er nødt til at udtænke et mønster, som kan rummes på rundpinde. Mine arme er ikke i stand til at strikke stort og tungt, men med en rundpind omgåes mange af de gener jeg har og lidt smart har man jo lov at være.

Du vil sikkert også kunne lide