14

Morgenønske

Jeg tog morgenkaffen med ned på fars bænk denne morgen også. Der er så livligt i den del af haven. Fuglene kvidrer og solsortene er ikke det mindste skræmte af, at jeg sidder stille på hjørnet, så de spadserer rundt omtrent mellem benene på mig, hvis de ikke drikker fra fuglebadet, som er placeret på kanten af staudebedet.

Bierne er i fuld gang med morgenmaden. Der er en livlig trafik i og omkring staudebedet, men specielt valmuerne trækker bierne til. På billedet er kun to bier, men på et tidspunkt var der hele fem, som i fredelig sameksistens delte et morgenmåltid. Der er masser af pollen i en valmue på den størrelse.

Morgenen er stille. Om lidt venter en lang og intens arbejdsdag, men i selskab med en god kollega, så jeg glæder mig. Bagefter er det weekend. Den trænger jeg til. En fredelig én af slagsen denne gang, tak.

Du vil sikkert også kunne lide