4

Lidt af alting

Jeg endte i Vejgård. Først nyt liv til gamle ure, strikkepinde til Cobblestones ærmer og så kaffe oppe i barndommens land hos Ella. Det blev en af de eftermiddage, hvor Ella måtte låne mig et øre, for der var så meget, som trængte til at blive vendt. Utroligt er det, at jeg har så mange ord indeni, men sådan er det og heldigvis er der plads deroppe i det gule hus.

Da tiden for aftensmad nærmede sig, pakkede vi bilen og stred os tværs gennem byen til Gug. Her har vi grinet siden. Allermest mig, for der er simpelthen ikke grænser for Ella og Kenneths evne til at fantasere om politikernes motiver, fodsvamp eller mangelfulde mundhygiejne. Ingen nævnt, ingen glemt, men det er måske passende at oplyse, at vi underholdt os lokalt denne aften, så vi snakker ikke Fogh, Bendtsen eller Helle.

For et øjeblik siden afleverede jeg Ella hjemme i Vejgård. Nu vil jeg parkere mig selv under en varm dyne. Jeg trænger ærlig talt.

Du vil sikkert også kunne lide