13

En god dag, der kun bliver bedre og bedre…

Vi arbejder midt i byen og med tanke på det, er det i grunden alt for sjældent, at jeg kommer rundt og mærke den. På den anden side orker jeg faktisk ikke, når jeg endelig får fri. Så vil jeg gerne hjem. Hjem og slappe af, nyde livet og den gode kaffe, plage livet af familien og ellers bare kunne slænge mig.

I dag havde jeg et ærinde i embeds medfør og så fik jeg den skønneste tur gennem byen i tilgift…

Solen skinner. Himlen er mere end blå. Mennesker smiler. Fugle pipper. Måske er der koldt, men der er næsten forårsstemning.

På vej ind i Salling brummer mobilen i lommen. Det er Oline. Hun har været til eksamen. Mundtlig. Nerverne hang udenpå tøjet i morges, men hun har scoret topkarakter. Jeg bliver bare så glad og stolt. Solen skinner lidt ekstra, når jeg ved, at Oline er glad, lettet og tilfreds og helt velfortjent er blevet belønnet for både flid og talent :-)

Jeg får købt handsker, som jeg mangler. Sorte skindhandsker. Helt neutrale og kedelige, som mig. Bagefter køber jeg lækker creme, lidt parfume og en gave til ham, jeg elsker. Jeg køber også verdens bedste sandwich hos Penny Lane, så Lone og jeg får en god og velsmagende frokost i dag.

Da jeg lander på pinden, er der ventet svar i indbakken og alt er godkendt. Jeg har endnu en gang nået en deadline i ro og orden. Det er en god dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide