8

Alt er, som det plejer

Alt er, som det har været de sidste uger. Vi bor fortsat på få kvadratmeter og vi klarer os, men føler efterhånden, at vi er en smule låst af hele tiden at mangle vores ting. Det gør ikke så meget i hverdagene, hvor vi alligevel først er hjemme de fleste dage efter klokken 18. Så skal der bare laves aftensmad og resten af aftenen er fint brugt på at slappe af med ingenting.

Weekenderne er en anden sag. Vi savner at kunne komme ud på terrassen og gøre forårsklar. Jeg har et drivhus stående, der lokker med muligheden for krydderurter og andet godt. Vi savner vores stue, pladsen og ikke mindst et større køkken. Det bliver vidunderligt at flytte tilbage og vi glæder os.

I dag blev vores gulv leveret. Vi vejrer morgenluft.

Når det hele bliver for småt og alt driller

Når det hele bliver lidt for småt, kører vi en tur. Sådan havde vi det i går, så vi kørte ud i det blå på må og få. Først endte vi i Mariager, men det tog os kun et øjeblik at finde vej ind gennem Hadsund og ud til østkysten. Vi fulgte lystlinjen helt til Sæby, hvor vi endte med at indtage aftensmaden med udsigt til havgus, der havde lagt sig tungt og tæt over lystbådehavnen.

Alt er, som det plejer

Nordenfjords gjorde vi holdt i en skøn lysning i skoven. Vi nød duften af gran og mos, mens vi trak vejret helt ned i maven og udnyttede øjeblikket med sol og varmt vejr. Ingen vind og læ gjorde det til en dejlig stund.

Lidt eventyr hælper på følelsen af at være spærret inde

Det hjælper lidt på følelsen af at være indespærret, når vi tager en tur ud i det blå og vi holder jo meget af de ture. Ingen planer er det bedste, vi ved. Vi er gode til at komme vidt omkring og vi improviserer undervejs, så vi får set de sjoveste pletter i Nordjylland. I går tog vi indenom et par loppemarkeder, men vi fandt ikke det helt store. Et smukt, solidt keramisk fad blev Kenneths bytte og jeg nøjedes med et par strømpeholdere til vores søde svigersøn.

Enighed omkring farveholdningen

Vi nåede også indenom et bolighus, som måtte lægge ryg til vores afklaring af farvevalg til de nye saloner. Vi var svært enige, som vi oftest er, så der var ingen sværdslag, men bare et par beskedne indkøb til de ny-malede vindues-karme, når vi kommer så langt.

Fik jeg sagt, at vi glæder os til at flytte tilbage til hovedhuset? Det gjorde jeg vist, men jeg gentager gerne. Vi glæder os :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide