2

Jeg savner pludselig

Lige pludselig længtes jeg efter de augustdage ved Henne Strand, som helt spontant blev os til del, da Ella og familie var afsted på sommerferie. En lille ferie i ferien. En helle midt i hverdagen.

Jeg bliver helt glad indeni af at tænke på de dage. Vi var i så dejligt og omsorgsfuldt selskab, at det var en stor glæde og fornøjelse. De dage vil jeg huske længe.

Smukke unge mennesker

De unge mennesker hyggede sig godt i hinandens selskab og jeg er jo vild med Ellas børn, så jeg hyggede mig lige så dejligt i selskab med både AC og mellemste, som er så frygteligt hyggeligt selskab. Vi er gode til at fortælle historier begge to. Eneste forskel er, at han aldrig hverken overdriver eller lyver. Det sker altså ind imellem for mig…

Billedet her viser med al ønskelig tydelighed, at AC og Oline trives i hinandens selskab. Når jeg ser det, kan jeg mærke, at jeg savner AC. Jeg må altså se hende. Der må snarest laves en aftale.

Du vil sikkert også kunne lide