9

Mætte er vi…

Flæskesteg med sprød svær og bagefter Citronfromage til vi var ved at miste pusten. Ind imellem var der så lampeopsætning, stumtjenerudskiftning og luftetur med kræet. Der er trukket igennem på mange fronter denne aften, som er tilbragt oppe hos mor, med mad og en lille stak praktiske opgaver. Hun har fået malet hele sin lejlighed. Hvid er den nu igen. Lys og dejlig, så der var ikke noget at sige til, at hun ønskede sig en handyman med boremaskine, da vi spurgte.

Hos mor

Det var så hyggeligt og det er dejligt, at vi nu kan besøge hende, som det passer sig. Før trak det kræfter, for hun bor på anden sal og en kørestol, Alexander og så resten af familien blev til så stor en udfordring, at vi kun tog den op med lange intervaller. Nu kan vi, som det passer os. I aften passede det os vældig godt og tænk engang, der lugtede af SÆBE, da vi trådte ind af hoveddøren herhjemme. Jeg har da aldrig kendt magen.

Du vil sikkert også kunne lide