64

I år bliver der julekort

Forrige år havde jeg stor succes med at trykke julekort, som blev solgt fra siden her. Sidste år modtog jeg en del forespørgsler på nye julekort og jeg gik i gang, men omstændighederne ville, at jeg aldrig nåede så langt. I år tager jeg revanche og producerer en stak julekort.

Mit håb er, at du har lyst til at støtte projektet, når kortene kommer til salg herude. Lige nu er de sendt i tryk og mavepine kan man altid få, når man begiver sig ud i den slags projekter, men jeg er frisk… tror jeg nok.

Julekort til trykken

Pakkerne kommer til at bestå af 10 kort. Der er 5 forskellige motiver, så det kræver ikke den store kunst at regne ud, at der planlægges med 2 af hvert motiv i en pakke.

Prisen regner jeg med at kunne holde på samme niveau, som for to år siden, nemlig en flad 50’er for 10 stk. og som noget nyt vil jeg lave pakker á 20 stk, som selvfølgelig klinger med en klækkelig rabat, men de endelige priser vil jeg lige vente med at skrive mere om.

Jeg håber du har lyst til unika-julekort i år. Jeg kom helt i julestemning, så jeg er så klar til at gå i gang med at skrive mine :-)