37

Det er vel tiden til snebolde

Er du en af dem, som kan huske dengang vi allesammen skulle have snebolde stående? Snebolde med lys. Snebolde, som skulle tages frem til vinter og siden pakkes ned og væk, til det igen blev mørketid og de igen kunne få lov til at lyse op i et mørkt hjørne af stuen.

Sneboldene

Måske ikke, men jeg har et par stykker, som er kommet til ære og værdighed igen. De er lige taget frem fra gemmerne og står nu ude i entreen og byder velkommen.

Jeg fik nok af dem. Jeg blev i den grad mæt, så de blev pakket langt væk for mange år siden, men alting har sin renæssance og nu får mine snebolde deres.

Faktisk er de rigtigt fine og så minder de mig om en barndom, hvor juledagene blev tilbragt i hjem med snebolde, fyldte slikskåle, varme og en masse feststemte voksne. De minder mig om juledage med masser af sne, vinterfrost og julegaver. De sender mig tilbage til en tid, hvor alting syntes at være fuldstændigt ukompliceret. Pludselig synes jeg, at de er helt hyggelige.

Kosta Boda fremstiller dem fortsat, hvis du få en ubetvingelig trang til snebolde på dit julebord.

Du vil sikkert også kunne lide