21

Godt i vente

Vi røg helt ned under gulvtæppet i går. Vi var synkront sølle og det var en ny oplevelse, for det er ikke sket i atten år, at vi har været syge samtidig. Det maner til eftertanke, for det handler helt sikkert om, at vi kan. Før kunne vi ikke.

Tidligere var der Alexander, som havde uopsætteligt behov for omsorg og en Oline, som slet ikke var gammel nok til at klare sig selv. Vi var aldrig syge samtidig. Faktisk var vi sjældent syge i det hele taget. I går tog vi revanche. Synkront lå vi og gav efter for en ondsindet virus, som havde besluttet, at vi skulle have det elendigt. Den lykkedes. Vi havde det virkelig skidt og vi er ikke på toppen endnu, men vi er på vej. Der er godt i vente.

Amaryllis om lidt

Her er også godt i vente om et øjeblik. Amaryllis, spring nu ud!

Det fineste var at opleve, at vi har en datter, som nu har en alder der gør hende i stand til at drage omsorg. Hun endte med at lave suppe til os, da klokken slog elleve. Hun hentede tæpper, spurgte til helbred og var i det hele taget rigtig fin til at sørge for os. Det var skønt at opleve, men det var også en meget underlig følelse, sådan at ligge underdrejet begge to.

I dag er vi oppe at se land. Forsigtigt. Vi er ikke raske, men vi er på vej. Mon ikke det hele går alligevel. Jeg tror det, men den skolerengøring vi skulle have deltaget i senere i dag får lov til at vente. Træerne vokser ikke ind i himlen.

Du vil sikkert også kunne lide