17

Sneboldsvimmel

Tingene må nødvendigvis gå langsomt i dag. Det betyder også, at hyggen er i højsædet og med den kom symaskinen på bordet igen. Den skal nu ikke sy i stof, men i papir, for lige henne om hjørnet venter december.

Snefnug to be…

Jeg er jo vild med mobiler og derfor er idéen, at jeg vil sy lange snore med snebolde, som skal hænge i nogle af mine vinduer. Det er lige til at overskue på sådan en dag.

Der er lavet papir, så nu mangler jeg bare at klippe, sy og så hænge op. Altså på betingelse af, at det her ikke bare er et tåget udslag af den svimmelhed, som stadig plager mig…

SneboldsnorNu, et par stykker senere, kan jeg konstatere, at de er sjove og søde og jeg godt gider, men jeg tror lige, at der skal produceres yderligere mønstre og farver, inden jeg laver resten.

De kan hænge i vinduerne og pynte. De kan hænges på en gren eller de kan laves enkeltvis og hænges på juletræet, hvis det er de lyster der trænger sig på.

Man behøver jo bestemt ikke selv lave mønstre og papir, men kan i princippet bruge lige hvad der er ved hånden. Gamle blade, aviser og reklamer er oplagte i denne tid.

Mobilerne drejer smukt ved det mindste pust og er gode at hænge over radiatoren, hvor de snurrer lystigt. Cirklerne er håndklippede og uregelmæssige, men kunne lige så godt være tegnet snorlige efter en underkop. Man kunne vel også lave hjertesnore, juletræssnore eller andet.

Jeg vil eksperimentere med alternative farver som kaffebrun, turkis og lilla. Lige om et øjeblik.

Du vil sikkert også kunne lide