11

Så gik den dag… på sofaen

Det sidste glitterglimmerjul kom op denne eftermiddag, for vi kan naturligvis ikke undlade hyldesten til Alexander – kransen med de glimtende kugler og spejle, som han ville have elsket. Nu elsker vi den.

Alexanders krans

Bagefter var der dømt afslapning i sofaen og det gik galt. Ikke for alvor, men I ved… sådan en lille morfar og så forøvrigt en nedsmeltning, som var temmelig svær at få dæmmet op for. Det lykkedes heldigvis til sidst, så nu er der gang i strikkepindene, for noget skal hænderne jo lave, mens øjnene er rettet mod skærmen, som får lov til at underholde i aften.

Fyrrekogler

Jeg tester et nyt mønster. Det kaldes fyrrekogler og jeg synes det er meget smukt, så jeg fortsætter lidt endnu. Et par meter vel, for så er der noget til halsen og de smukke kogler ligger fint på striber, som minder en del om mønstret på både Birch og Woodland, men alligevel er de anderledes og meget mere kompakte. Jeg kan lide dem og tror de folder sig smukt ud, når strikketøjet skylles op.

Nå, tilbage til sofaen… det er frygteligt hyggeligt :-)

Du vil sikkert også kunne lide