8

Uanset hvor mange gange

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det. Uanset hvor mange solnedgange, jeg nyder ved Vesterhavet, bliver jeg aldrig træt af det. Uanset hvor mange, jeg møder i sommerlandet, bliver jeg aldrig træt af det.

Jeg hilser på de mennesker, jeg møder hver aften. Jeg hilser på ham, der betjener iskiosken ved stranden. Jeg smiler til alle, jeg passerer. Jeg ligner en sommer, når jeg går rundt. Jeg kan se det på folk, for de kommer til at smile hvad enten de vil eller ej. De kan ikke lade være, for jeg stråler. Jeg ved det, for jeg kan se det i deres ansigter. Jeg er glad helt ned i storetåen. Så banalt er det. Ingen magi her. Bare ren glæde ved livet.

Jeg forlader stedet om morgenen

Jeg vågner til natur. Klitlandskab, fuglefløjt og ellers stilhed. Jeg vågner til sol. Jeg vågner til en morgentur ud i verden med Oskar. Vi går begge, som Vorherre skabte os. Bagefter bader jeg, drikker kaffe og trisser rundt og bare er. Langsomt, men sikkert tager jeg hul på dagen.

Jeg tager afsted om morgenen med et kig over skulderen og glæden ved at vide, at jeg skal gense stedet igen til aften. Har jeg god tid, vender jeg stranden, inden jeg kører. Bare fordi jeg kan.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

Uanset hvor mange gange, jeg tilbringer en del af aftenen på stranden, bliver jeg aldrig træt af det.

En gammel herrecykel og nogle timer senere …

Kenneth finder de gamle cykler fra garagen frem. Han køber nye ventiler, skruer og regerer. Så cykler han. Ned på stranden.

Jeg følger efter i Brera’en. Jeg cykler ikke særlig godt. Mine ben bliver trætte, før jeg gør og jeg bliver så ynkelig, når krop og hoved ikke hænger sammen, så der er ting, jeg sparer mine omgivelser for, men Kenneth er fast besluttet på, at også damecyklen skal renoveres og så gider han, at jeg bliver ynkelig. Siger han …

Mens jeg venter, trækkes min Alfa Romeo med mig

Brera’en trækker på alle fire hjul, så jeg har stor glæde af den på stranden. Jeg elsker at køre dernede. Ikke vildt, som du måske tror, men stille og roligt. Det handler mere om, at jeg kan køre, hvor jeg vil, end det handler om fart. Vi forcerer sammen det meste.

Når jeg er nået et stykke ud af stranden, standser jeg. Jeg samler til huse. Jeg sanker drivtømmer og smukke skaller. Hjemme borer jeg huller og trækker fiskesnøre gennem.

På kanten af huset hænger nu de fineste minder om denne eller hin dag i morgensol eller en aftens blå time. Begge dele elsker jeg.

I morgen fortsætter jeg lykkeligt med at gøre lige akkurat det samme …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide