22

Blåbær, regnvejr og en følelse af, at være novice

Mine blåbær har overlevet nyt tag, tagplader og stillads, så om et øjeblik kan de plukkes og nydes med velbehag. Ikke mange, men store og smukt blå er de alle sammen.

Der kunne have været flere, men et nyt tag koster også på bærfronten og det er helt okay, for i dag skal det ind imellem sile ned og ved I hvad? Jeg er ligeglad. Helt ligeglad. Jeg har nyt, tæt tag og mit på det tørre. Så at sige.

Jeg skal lidt ind og ud af vejret i dag, så jeg håber, at jeg kan være heldig og ramme de tidspunkter, hvor det er venligsindet. Jeg er vild med regn, men jeg hader at blive våd, hvis jeg ikke kan gå lige hjem og skifte tøj.

Senere i dag skal jeg have indhentet ekspertviden omkring rejsen i næste uge. Vi er novicer indenfor flyrejser, så vi er rigtig sjove at kende i disse dage, hvor vi spørger om de sjoveste ting. Vi ved ingenting om den rejseform.

Vi låner os frem til helt basale ting såsom kuffert at pakke i, for den slags ejer vi ikke. Vi kører normalt selv, hvor vi pakker i hvad som helst og primært bløde, små tasker, som kan presses ind de mest umulige steder. Den slags er ikke optimalt på fly, har jeg ladet mig fortælle, så nu er vi udstyret med kuffert. Rullende kuffert. Kom an!

Om lige godt en uge lander vi i Skotland. Hvis du vidste, hvor jeg glæder mig og så har jeg naturligvis bestilt solskin alle dagene. Tak.

God tirsdag til dig og må den kun indeholde passende mængder regn og rigeligt med forventningens glæder :-)

Du vil sikkert også kunne lide