15

Op af starthullerne

Frosten har været forbi i nat, så alt er indhyllet i den smukkeste rimfrost og solen skinner allerede smukt ned over byen.

Nytårsmorgen

Der er ingen generende varme udenfor, men der er friskt vejr og det er både Oskar og jeg vilde med, så morgenturen blev god og fuld af sanseoplevelser for både hund og menneske. Vi var omtrent alene i verden.

Haven er blevet færdigt. Det var skønt at smide om halsen, da kulden bed. To og en halv meter af det fineste uldgarn giver varmen, hvor kulden ellers kunne have trængt ind og givet ubehag.

Haven

Det er et stort og tungt halstørklæde, men aldrig nogensinde kommer jeg til at fryse med det om halsen. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre.

Farven skifter, for i morgensolen var det gyldent, men i indelys er det tydeligere, at der har sneget sig en enkelt blå tråd ind i strikken.

Haven

Enderne blev hæftet i nat. Det blev smidt i vaskemaskinen og lagt ud til tørre på stuens gulv. I morges var det klart til brug og det passede perfekt, med den frost, som nok skal give smukt nytårsvejr, når vi i aften skal skyde det nye år ind.

Vi er næsten klar, men vi mangler lige at sende Kenneth ud i verden, for at proviantere. Vi satser på noget fisk, men ellers er der back-up i fryseren i form af en kalvemørbrad, som helt sikkert kan forvandles til noget spiseligt. Vi lider ingen nød.

Du vil sikkert også kunne lide