26

Uimponeret

Jeg forbander mit tastatur langt væk. Mellemrumstasten er slidt i atomer og virker kun hver tredje gang. Forstå det forøvrigt, hvem der kan…

Det er ikke nogen let sag at få fingre i et nyt tastatur til dyret. Jeg bliver sindsyg over, at den her skide laptop skal være så fin på den, at det er helt og aldeles umuligt at finde reservedele. Bling min bare…

Uimponeret

Den slags er latterligt og jeg sagde det jo… dengang, da manden i huset insisterede på, at det var det eneste, som duede. Det er mænd og biler mere end fornuft. Det er ynkeligt. Det er også skide irriterende.

Jeg er ikke imponeret… og så kan han fandeme selv cykle til verdens ende efter det skide tastatur. Basta! I morgen! Tidligt! Dobbeltbasta!

PS – et godt tastatur holder et års tid her hos mig. Måske jeg skulle se lidt indad…

Du vil sikkert også kunne lide