16

Uarbejdsdygtig

Vi får weekendgæster. Vi glæder os.Vi glæder os rigtigt meget. Det bliver skønt. Selskabet er godt og handler bare om nærvær og grin, så der er god grund til at fredag er yndlingen i denne uge.

Inden vi når så langt som til gæster, er der tonsvis af støv, der skal flyttes. Kenneth har vundet garn herinde. Midt i alting. Nu er der støv på A L T og ingen vej udenom. Det skal fjernes. Alting skal vendes, drejes, tørre af og sættes på plads. Alle hjørner skal støvsuges og vaskes ned. Der er nok at se til.

Mig? Jeg har hold i nakken. Jeg kan ingenting. Jeg kan sidde og stirre L I G E ud i luften. Jeg måtte melde pas på arbejde i dag. Jeg er på smertestillende, som giver sjov og grin og sådan en følelse af at være i rutsjebane, når bølgerne går højest.

Jeg kan ingenting. Jo! Jeg kan beundre Kenneth, mens han gør rent i hele hytten. Ah… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide