16

Fra Des Moines til Gug

Jeg kan bruge lang tid på at støve rundt inde på Etsy, for der er så mange kreative og utroligt dygtige mennesker ude i verden.

Jeg er vild med glasperler. Sådan har det altid været. Jeg kigger også på mange af de perler, som sættes til salg på Etsy og ind imellem falder jeg for fristelsen og køber en perle eller to, for der er nok at lade sig friste af og det er altsammen det fineste håndværk.

Perler

Disse smukke perler er fremstillet af Debbie, som bor i West Des Moines. Hun laver perlerne ude i sin garage, hvor hun har værksted. På Etsy kalder hun sig Tesoro Custom Beading.

Perler

Perlerne er dekoreret med små sølvdråber og jeg faldt for dem, fordi de er rustikke, enkle og i meget smukke farver.

Perlerne er ikke større, end jeg kan bære dem uden at segne under vægten, men der findes naturligvis perler i alverdens farver, størrelser og i enhver tænkelig form, hvis man først begynder at jagte dem.

Perle

En enkelt større perle fandt også vej til Gug. Den er sort og med smukke sølvdråber, som skinner, når lyset falder i den. Den vil være smuk i enten en rustik sølvkæde eller en enkel, sort lædersnøre. Jeg overvejer endnu.

Ekspeditionstiden er ikke noget at regne. Jeg købte disse perler i sidste uge og de er allerede landet på mit bord og oven i købet fulgte en Thank You Bead med i kuverten, de var sendt i.

Takkeperle

Se, det er service – og jeg glæder mig meget til at begynde at bære perlerne. Ja, også de orange. Hvad sker der for mig…

Du vil sikkert også kunne lide